fbpx
Febriyan Writing about life and anything that happen in life is one of my to do things. That's the reason blog Blog Review, Tips & Inspirasi by Febriyan Lukito born. Now I also admins for: Tempat Nongkrong Seru Pikiran Random Tulisan Blogger Indonesia

WHERE???

4 sec read

Image

Ask this to yourself… 

Where are you now? 

Do you happy with where you stand now?

Do you have any regrets?

Febriyan Writing about life and anything that happen in life is one of my to do things. That's the reason blog Blog Review, Tips & Inspirasi by Febriyan Lukito born. Now I also admins for: Tempat Nongkrong Seru Pikiran Random Tulisan Blogger Indonesia

Jakarta Membiru

Febriyan
27 sec read

Just.. SHINE

Know the song? Just before the dawn When the light’s still gone Shine, shine your way And you may not know, where to go...
Febriyan
11 sec read

23 Replies to “WHERE???”

      1. Menurut aku setiap kejadian pasti punya dua sisi, yang membahagiakan dan yang menyedihkan. Kadang kita tidak bisa melihat kedua sisi tersebut pada suatu waktu yang sama, tapi suatu ketika pasti kita akan menyadarinya. Nah buat aku, aku coba selalu melihat the bright side-nya sehingga bisa merasakan “happy” itu. Susah? Ya aku akui kadang memang susah, tapi bukannya gak mungkin kan?

    1. wah…
      kok pedih?
      eh, hidup itu kan selalu “Gemini” ada dua sisi.
      tapi gimana Gemini menjadi seorang Virgo yang menjaga keseimbangan – itu yang bagus deh. 🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.